Prosimo, omogočite javascript za prikaz strani

Nalaganje vsebine..

Pri ustvarjanju strani lahko sodelujete tudi vi s konstruktivnimi predlogi na e-naslov:info@svezeskmetije.si
Vaša košarica clear

O nas

V situaciji v kateri smo se znašli želimo tudi mi prispevati svoj del v podporo boju proti širjenju virusa COVID-19!

Smo Aljaž, Tilen in Nada, ki se med seboj ne poznamo!

Našli smo se naključno, preko skupnih prijateljev (hvala Ana M.) in staknili glave, sicer ne dobesedno, da zagotovimo boljši pregled nad informacijami o potrebah gospodinjstev in ponudbi lokalnih pridelovalcev domače hrane.

Iz obstoječih javno dostopnih seznamov, o ponudnikih lokalno pridelane hrane, ki niso ravno pregledni, ter iz posameznih objav ponudnikov na socialnih omrežjih (predvsem FB), smo pripravili spletno stran. Na njej smo organizirali podatke tako, da lahko uporabniki glede na svoje potrebe usmerjeno pridobivajo informacije o želeni ponudbi in ponudnikih.

Podatki o ponudnikih se oblikujejo glede na dva ključna kriterija*: izbrano kategorijo živil in lokacijo ponudnika glede na uporabnika.

*Ko vnesete svojo lokacijo in izberete eno ali več kategorij, dobite seznam ponudnikov izbranih kategorij živil od vam najbližjega do najbolj oddaljenega.

Prosimo vas le - imejte v mislih, da rešitev pred vami ni popolna in še zdaleč ne takšna kot smo si jo zamislili, vendar verjamemo, da bomo v danih okoliščinah marsikomu olajšali navigacijo v poplavi informacij.

V prihodnjih dneh, tednih in mesecih bomo stran še nadgrajevali in izpopolnjevali. Pri tem lahko sodelujete tudi vi. Vaša konstruktivna mnenja in predloge nam posredujte na e-naslovu:  info@svezeskmetije.si!

Hvala!

Naša misija: 'Učinkovito povezati občane s ponudniki lokalno pridelane hrane!

Prijava na sveže novičke Prijavite se na naše e-novičke in bodite ozaveščeni o novostih ter aktualnih ponudbah! Podprimo lokalno!

Prijavljanje..

Zahvaljujemo se vam za prijavo na naše sveže novičke!

Prosimo počakajte, pripravljamo vašo izbiro..
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje se z uporabo spletne strani strinjate, da uporabljamo piškotke.OK